Gelukkig nieuwjaar!

24 december '21

2021 was het jaar waarin Baandervesting vorm kreeg en waarbij 81 kopers hun woning of appartement kochten in het centrum van Edam. In 2022 zal de bouw starten en in dit nieuwsbericht vertellen we meer over hoe dat er het komend jaar uitziet.

V.O.F. Baandervesting, bestaande uit BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en KondorWessels Projecten, wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022!

image alt

Planning bouw 2022

Inmiddels zijn alle woningen van Baandervesting verkocht en nagenoeg iedereen is bij de notaris geweest. De gesprekken over het meer- en minderwerk bij HSB Bouw zijn inmiddels afgerond. Ook zijn de eerste sluitingsdata verstreken, met uitzondering van blok 6 tot en met 8.

HSB Bouw is druk bezig met de voorbereidingen voor de bouw. De start van het heiwerk staat gepland voor april 2022. Hierna zal de aannemer de kopers regelmatig op de hoogte houden van de voortgang door foto’s op Facebook te plaatsen van de bouwwerkzaamheden en met het versturen van nieuwsbrieven.

Logistiek zal de bouw starten met blok A, gevolgd door de eengezinswoningen met de bouwnummers 1 tot en met 18. Daarna komt blok B en gaat de bouwer verder met de andere zijde van Baandervesting, de bouwnummers 19 tot en met 43.

De bouw van de 2 appartementencomplexen zal langer duren dan van de eengezinswoningen.

De prognose is dat er gestart kan worden met opleveren vanaf eind 2023.

image alt

Fijne feestdagen!

Tijdens de feestdagen heeft BPD aangepaste openingstijden en op 1 januari 2022 zijn wij gesloten. Ook de aannemer geniet even van een welverdiende vakantie. HSB Bouw heeft een kerstsluiting tot en met zondag 10 januari. Uiteraard staan wij daarna in het nieuwe jaar weer op de gebruikelijke openingstijden klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een voorspoedig, gezond 2022!

Meer lezen? Naar het nieuws
Vragen? Bel, chat of mail ons