Zonnig kijkje op de bouwplaats

24 juni '22

Dankzij het prachtige weer van de afgelopen dagen, heeft aannemer HSB Bouw een aantal zonovergoten foto's van Baandervesting gemaakt en met ons gedeeld. Hoe staat het met de voortgang van de bouw van de 81 woningen in Edam? Tijd voor een digitaal kijkje op de bouwplaats.

image alt

Blok 1 en 2

Van de bouwnummers 1 tot en met 8 zijn de funderingen aangebracht. Dit zie je op de linker foto. De rechter foto toont bouwnummers 9 tot en met 18, waarvan de werkvloeren zijn geprepareerd ten behoeve van het aanbrengen van de funderingen.

image alt

Blok 3 tot en met 7

Ook bij de blokken 3 tot en met 5 gaan de werkzaamheden lekker door. Voor de bouwnummers 19 tot en met 26 zijn de bruggetjes aangebracht voor het leggen van de werkvloer (linker foto)

Op de andere 2 foto's is te zien dat van de heipalen voor bouwnummers 27 tot en met 38 'de koppen zijn gesneld'. Dat is het op de juiste maat afhakken van de betonnen paalkoppen van heipalen om de wapening vrij te maken voor hechting aan de nog te storten funderingsbalk.

image alt

Blok 8 en de appartementen van blok B

Voor de bouwnummers 39 tot en met 43 worden de percelen uitgegraven, zoals te zien is op de grote foto links. Voor de appartementen met bouwnummers 44 tot en met 58 is op de 2 kleine foto's zichtbaar dat de werkvloer is aangebracht ten behoeve van de fundering.

image alt

Blok A

En tot slot zijn voor de bouwnummers 59 tot en met 81 van blok A de beganegrondvloeren gelegd.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Hoe gaat het nu verder? Bekijk de Planning