Ruimte voor het nieuwe wonen

Zo komt Baandervesting eruit te zien!

28 mei '21

De karakteristieke woningen van Baandervesting sluiten feilloos aan bij de historische waarden van het centrum van Edam. De Artist Impressions zijn gereed, waardoor je een goed beeld krijgt hoe de woningen er straks uit komen te zien. Hier vind je historische gevels en de kades met hun bomenrij langs het water. Zie jij het al voor je? Bekijk hoe deze nieuwe wijk er van binnen en buiten uit komt te zien.

image alt

Nieuw wonen in hartje Edam

Baandervesting is een kleinschalige en knusse nieuwe wijk omsloten door grachten midden in het historische centrum van Edam. Voor iedere woonwens is er een geschikte woning. Of je nu starter, een jong gezin, doorstromer of gesetteld bent. Baandervesting biedt ruimte voor iedereen. Met de impressies krijg jij een goed beeld hoe deze nieuwe wijk er straks uit ziet. En met de interieur impressies zie je hoe de illustrator de woning heeft ingedeeld. Mooi toch? Of pak jij het straks anders aan? Aan jou de keuze.

Bekijk de woningen

Op de hoogte blijven

Heb je een woningtype gezien dat voldoet aan jouw wensen? Laat dan je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype (als je dat nog niet gedaan hebt natuurlijk). Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en krijg je als eerste bericht over de definitieve prijzen, de plattegronden en de start van de verkoop. 

Situatie Baandervesting

Wat kan ik lenen? Naar financiering
Meer weten? Naar de woningen