Woningzoeker en meerwerklijsten online

8 juni '21

Van 10 juni tot en met 16 juni kan je je voorkeuren doorgeven tijdens de online inschrijving voor Baandervesting. Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning? Dan is de woningzoeker echt iets voor jou! Zoek de woning naar wens en lees alles over de specificaties van deze woning. De verkoopdocumenten, zoals de Technische Omschrijving en de Koperkeuzelijst staan inmiddels online.

image alt

Woningzoeker

Het kan soms moeilijk zijn om voor jezelf een beeld te schetsen bij nieuwbouw. De nieuwe wijk is immers nog niet gebouwd. Met de woningzoeker kun je nu de wijk bekijken alsof deze er al staat. Vlieg door het plan, filter op jouw voorkeuren, bekijk de informatie van de woningen en klik rechtsonder op de kaart jouw gewenste standpunt aan. Op die manier bekijk je het blokje woningen of het appartementencomplex. Je krijgt dan een goed beeld hoe de gevels eruit zien of waar het appartement ligt. Wil je meer zien van een individuele woning? Klik een woning aan en ga via "Meer info" naar het bouwnummeroverzicht van deze woning. Handig toch? Zelf ook aan de slag? Klik op onderstaande button.

Naar de woningzoeker
11 juni 2021

Pick-up & Ride

Op vrijdag 11 juni 2021 tussen 16.00 en 18.00 uur is er een Pick-up & Ride op de Singelweg in Edam. Daarbij krijg je de mogelijkheid om de verkoopbrochure af te halen en je vragen te stellen aan het verkoopteam.

image alt

Meer- en minderwerk

Heb jij je oog laten vallen op een van de woningen in Baandervesting? Dan ben je vast benieuwd hoe je de woningen in het centrum van Edam helemaal naar jouw eigen wens kunt aanpassen. De verkoopdocumenten zijn nu beschikbaar bij de individuele bouwnummers op de woningenpagina en ze zijn terug te vinden in je Mijn Eigen Huis account. Met de Technische Omschrijving zie je hoe de woning standaard wordt opgeleverd en met de Koperskeuzelijst zie je hoe jij je woning naar smaak kunt aanpassen. 

Naar de woningen
Hoe werkt de inschrijving? Een woning kopen
Meer weten? Bekijk de woonconfigurator