Voeg je favoriete woning toe aan je wensenlijst

2 juni '21

De individuele woningen van Baandervesting zijn gepubliceerd op de pagina woningen. Hier vind je nu de exacte ligging van de verschillende woningen, de plattegronden, de kenmerken en de gevelaanzichten voor de 2 onder 1 kapwoningen, Heren- en Vestinghuizen. Je kan jouw favoriete woning toevoegen aan je wensenlijst, dat maakt het inschrijven straks makkelijker. Binnenkort start de verkoop! Meer informatie lees je in dit nieuwsbericht.

Mijn Eigen Huis account

Vanuit de woningenlijst kan je jouw favoriete woningen toevoegen aan je wensenlijst. Deze worden opgeslagen in jouw persoonlijke Mijn Eigen Huis account. Zo heb je altijd de bouwnummers van je voorkeur bij de hand en kan je zodra de verkoop is gestart gemakkelijk je voorkeuren doorgeven. 

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan. Met een account kan je straks niet alleen je voorkeuren doorgeven, ook vind je daar je persoonlijke gegevens, de verkoopdocumenten en de status van je aankoop indien je een woning krijgt toegewezen.

Mijn Eigen Huis
image alt

Informatie over jouw favoriete woning

Alle 81 bouwnummers van Baandervesting staan nu online. Dat betekent dat je elk individueel bouwnummer nu kunt bekijken, de kenmerken en specificaties inziet en de verschillende gevelaanzichten van de 2 onder 1 kapwoningen, Heren- en Vestinghuizen kunt bekijken. Met de getoonde Artist Impressions krijg je een goed beeld van hoe de woningen er straks uit komen te zien. De sfeerplattegronden vind je per woning, zodra je hier op hebt geklikt. Daarnaast zie je op de situatiekaart nu elk individuele woning ingetekend, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken welke bouwnummer je wilt toevoegen aan je wensenlijst. Binnenkort is er ook een woningzoeker voor de appartementen beschikbaar.

In juni 2021 nog start de verkoop van Baandervesting! Houd je mail in de gaten. Binnenkort zijn ook de definitieve prijzen per woning bekend. Nu alvast meer lezen over de woningen?

Naar de woningen

Situatiekaart met bouwnummers

De interactieve situatiekaart is bijgewerkt met de woningen. Nu is elk Herenhuis en Vestinghuis zichtbaar en aanklikbaar. Zo kan je kijken welke ligging past bij jouw voorkeuren. Heb je een woning gevonden met een gunstige kavelligging? Als je deze aanklikt zie je de algemene informatie over deze woning en kan je op de button 'Bekijk de woning' klikken voor meer informatie. Binnenkort is de woningzoeker online voor alle appartementen.

Hoe is de toewijzing? Bekijk de procedure
Meer weten? Bekijk de woningen