Vervolgstappen aannemer HSB

23 juni '21

Ben jij één van de gelukkigen die onlangs een woningen of appartement in Baandervesting Edam toegewezen heeft gekregen? Of heb je misschien zelfs al je contract getekend? De aannemer die jouw droomwoning gaat bouwen is HSB in Volendam. Maar wat is de volgende stap naar jouw toekomstige woning? Wat kun je van de aannemer verwachten en wat verwachten zij van jou als koper? Je leest er alles over in dit bericht.

Hoe nu verder?

Omdat de aannemer natuurlijk niet weet wat jouw speciale wensen zijn, word je uitgenodigd voor een gesprek bij de aannemer in Volendam. Onder het genot van een kop koffie vertellen kopersbegeleiders Cindy Tol en Karin Moesbergen je over de werkwijze van HSB. Wat kun je van hen verwachten gedurende de bouw en de aanloop daar naartoe? En wat wordt er van jou als koper verwacht?

Meer- en minderwerk

Tijdens het gesprek inventariseren Cindy en Karin jouw woonwensen en adviseren zij hoe deze het beste te realiseren zijn. Ook geven ze aan wat HSB standaard in de woning oplevert en wat in dit project behoort tot meer- of minderwerk.

Nadat je bekend bent gemaakt met de werkwijze van HSB en de meer- en minderwerkopties voor jouw huis, bezoek je de showroom. Hier krijg je een goede indruk van alle mogelijkheden op het gebied van sanitair, wand- en vloertegels. Na het bezoek aan de showroom volgt een korte evaluatie en ga je goed geïnformeerd huiswaarts.

Kopersbegeleider

De komende periode moeten er keuzes gemaakt worden, zodat HSB aan de slag kan met de voorbereidingen van de bouw. Eén gesprek is natuurlijk niet voldoende om alle vragen te beantwoorden. Daarom is het altijd mogelijk om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met de kopersbegeleider. Cindy is tijdens het bouwproces het aanspreekpunt voor de bouwnummers 1-8, 19-26, 35-38, 44-48 en 65-77. Karin is aanspreekpunt voor de bouwnummers 9-18, 27-34, 39-43, 49-64 en 78-81.

De verkoop van Baandervesting valt samen met de bouwvak van 19 juli tot 16 augustus. Het kan zijn dat de kopersbegeleiders in deze periode niet tot minder goed bereikbaar zijn.
Naar verwachting start HSB rond het voorjaar van 2022 met de bouw.

Hoe gaat het nu met de verkoop?

Tot slot nog even leuk om te weten; het gaat goed met de verkoop van Baandervesting! Er zijn inmiddels 8 bouwnummers verkocht, 14 tekenafspraken staan gepland, 54 bouwnummers zijn onder optie en er zijn nog 5 bouwnummers vrij! 

Bekijk vrije bouwnummers
Wat kan ik lenen? Naar financiering
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen