Update Baandervesting

23 juni '21

Zo'n 2 weken na de start van de verkoop van Baandervesting hebben de meeste kandidaten al een verkoopgesprek met de makelaar ingepland. Er zijn zelfs al 7 tekenafspraken. Maar er is op dit moment ook nog 1 woning beschikbaar, voor wie nog een woning zoekt.

7 tekenafspraken

Meer dan de helft van de optanten heeft inmiddels zijn/haar verkoopgesprek met de makelaar ingepland. Er zijn 7 optanten die er geen gras over laten groeien en zelfs al een tekenafspraak hebben staan voor het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomsten. Daarmee zijn ze alweer een stap verder in de aankoop van hun droomwoning. De actuele beschikbaarheid en status zie je op de pagina woningen.

1 woning vrij

Op het moment van publiceren van dit artikel is er ook 1 woning vrij. Dat betekent dat er vanuit de lotingslijst geen kandidaten meer zijn die zich voor deze woning hebben ingeschreven. Voor woningen die vrij zijn geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Op de pagina woningen kunnen belangstellenden een optie aanvragen. Voor de woningen onder optie kan je je voorkeuren doorgeven om op de reservelijst geplaatst te worden. 

Wat kan ik lenen? Naar financiering
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen