Woningen en appartementen nu in verkoop

10 juni '21

Het is zover: de verkoop van de 81 nieuwbouwwoningen in hartje Edam is gestart. Alle informatie over de woningen vind je vanaf nu online en kun je downloaden wanneer jou het uitkomt. Heb jij interesse in een woning in deze fase? Dan kun je nu online je voorkeur(en) doorgeven in je Mijn Eigen Huis-account.

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Let op: per toekomstig huishouden is er één inschrijving toegestaan.

Woningaanbod

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot woensdag 16 juni 2021 tot 17.00 uur. Tot die tijd kan je je voorkeuren doorgeven, wijzigen of verwijderen. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er bij de notaris geloot op 1e voorkeur.

Mijn Eigen Huis
image alt

'Nieuwe monumenten' in Edam

De woningen van Baandervesting sluiten aan op de cultuurhistorische waarden van het centrum van Edam. Deze 81 'nieuwe monumenten' hebben de kwaliteit van nieuwbouw, maar de sfeer en uitstraling van de authentieke binnenstad. En dat allemaal aan het water van de Nieuwe Haven en de Schuttersgracht.

Heb je interesse in een van de woningen of appartementen? Op de woningenpagina zie je alle beschikbare woningen en de benodigde verkoopdocumentatie. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete woning!

Bekijk het woningaanbod
Woning kopen? Lees hier hoe het werkt
Ben jij nog op zoek naar je droomwoning? Naar de woningzoeker