Update Baandervesting

30 juli '21

Anderhalve maand na de start van de verkoop zijn al diverse kopers blij gemaakt met de aankoop van hun nieuwbouwwoning in Baandervesting. Ook de komende tijd staan de nodige tekenafspraken gepland. In dit bericht lees je een update van deze fase en lees je of je nog een kans maakt op een woning als je op de reservelijst staat.

image alt

50% verkocht

Op het moment van publiceren van dit artikel is al bijna 50% van de woningen en de appartementen verkocht, staan er 18 tekenafspraken ingepland en zijn er 24 opties. Zodra er een optant afziet van de woning, wordt de eerstvolgende reservekandidaat benaderd aan de hand van de lotingslijst van de notaris. Op dit moment is er ook nog één appartement beschikbaar! Hiervoor geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Een optie aanvragen doe je op de pagina woningen bij het betreffende bouwnummer. Klik op de button 'optie aanvragen' en vul je gegevens aan. 

Hieronder zie je de actuele status van de woningen. Is er in de tussentijd een woning vrij gekomen en zijn er geen kandidaten meer? Dan kan je direct een optie aanvragen. Dat is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Naar de woningen

Eerste kopers in Baandervesting

De eerste kopers hebben we blij kunnen maken met de aankoop van hun nieuwbouwwoning in het hartje van Edam. Hieronder vind je enkele foto's van de gelukkigen. Volgende maand duiken we in de verhalen van de kopers en krijgen we antwoord op de vraag waarom zij voor Baandervesting hebben gekozen.

Jouw droomwoning nog niet gevonden? Naar de woningzoeker
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen