Unieke kans: bedrijfsruimte te koop in Baandervesting

28 november '23

Baandervesting is een kleinschalige nieuwbouwwijk op een unieke locatie in Edam. Aan de rand van het historische centrum en met uitzicht op water dat in verbinding staat met het Markermeer. De wijk ademt een sfeer van vervlogen tijden omdat de architectuur naadloos aansluit op het straatbeeld binnen de oude vestingwerken. Lijkt het je leuk om op deze bijzondere plek te ondernemen? Dan is er goed nieuws! Er is nu een bedrijfsruimte te koop.

image alt

Ondernemen in Baandervesting

Een nieuwe woonwijk wordt natuurlijk nog leuker als er ook voorzieningen zijn. Sta jij op het punt om je dromen waar te maken en je eigen bedrijf te starten op een toffe plek? Dan is dit misschien wel jouw moment. In het appartementencomplex dicht bij de parkeerplaats aan de Baanstraat is er een bedrijfsruimte te koop die wacht op jouw ondernemersgeest. 

Waarom hier?

  • Centrale locatie: in het hart van de buurt met parkeergelegenheid voor de deur.
  • Modern ontwerp: een ruimte die perfect past bij diverse bedrijfsconcepten.
  • Flexibele bestemming: of je nu een commerciële onderneming wilt beginnen of een maatschappelijke invulling zoekt, het kan allebei.

image alt

Maatschappelijk of commercieel

De bedrijfsruimte in Baandervesting heeft een zogenaamde 'gemengde bestemming'. Dat kan een commerciële of een maatschappelijke voorziening zijn. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een broodjeszaak, koffiebar, lunchroom of ijssalon als het gaat om commerciële voorzieningen. Voorbeelden van maatschappelijke voorzieningen zijn o.a. medische zorg, kinderopvang, cultuur of welzijnswerk.

Jouw toekomstige ruimte biedt:

  • Circa 120 m2 bruto vloeroppervlakte;
  • Bedrijfsvoering alleen overdag en 's avonds (niet 's nachts);
  • Mogelijkheid voor een terras;
  • Open ruimte met veel natuurlijk licht;
  • Parkeergelegenheid voor de deur.

Meer weten over de bedrijfsruimte?

Lijkt het je leuk om je als ondernemer te vestigen in Baandervesting? Lees dan verder op de pagina 'Ondernemen' voor meer informatie. Hier vind je bijvoorbeeld de plattegrond van de ruimte, maar ook de technische omschrijving en de 'spelregels'. Of neem direct contact op met de makelaar om de mogelijkheden te bespreken. 

Ondernemen in Baandervesting
Op zoek naar ruimte voor jouw zaak? Neem contact op
Meer weten over dit pand? Ondernemen in Baandervesting