Ruimte voor het nieuwe wonen in Baandervesting

15 april '21

Aan de rand van het historische centrum van Edam ontstaat Baandervesting. Een kleinschalige nieuwbouwwijk met ruimte voor het nieuwe wonen. Hier is ruimte voor 'nieuwe monumenten'. De woningtypes in Baandervesting zijn nu bekend. In dit bericht lees je daar meer over.

Ruimte voor jou

De architectuur van Baandervesting sluit aan bij de historische waarden van Edam. Met diversiteit aan kappen, gevels en metselverbanden komt hier een brede mix aan woningen. En zo komen er veel diverse Herenhuizen, Vestinghuizen, appartementen en 2 onder 1 kapwoningen. Ruimte voor iedereen. En dus ook ruimte voor jou. 

image alt

Nieuwe monumenten

Hier is ruimte voor diverse nieuwe monumenten. De Herenhuizen zijn er in breedtemaat 5.1, 5.4 en 5.7. De 2-laagse Vestinghuizen zijn er in breedtemaat 6.9 en verder zijn er nog enkele 2 onder 1 kapwoningen. De eengezinswoningen liggen aan Het Marken of aan de Baandervesting. Woon jij liever gelijkvloers? Dan is er ook ruimte om te kiezen uit de verschillende appartementen. Van startersappartementen tot penthouses en van appartementen M tot en met XL. Appartementenblok A ligt op de hoek van Het Marken en Baanstraat, terwijl appartementenblok B op de hoek van Het Marken en de Korte Baansteeg ligt.

Op de pagina woningen vind je nu de eerste informatie over de verschillende woningtypes. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat dan je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en ontvang daarmee automatisch de nieuwsbrief over het nieuwbouwproject.

Naar de woningen

Situatiekaart

Is de ligging van de woning voor jou bepalend om je te abonneren op de nieuwsbrief van een bepaald woningtype? In onderstaande situatiekaart zie je de woningen op de locatie aan het centrum van Edam. Klik op een woning en via de button 'Bekijk de woning' of 'Bekijk het appartement' lees je meer informatie van dit woningtype.

Nieuwsbrief

Als je eenmaal geabonneerd bent op de nieuwsbrief van Baandervesting ontvang je als eerste nieuwe informatie over de woningen. Zo zijn binnenkort de Artist Impressions gereed, worden de prijsindicaties binnenkort afgegeven en ontvang je als eerste bericht van de start van de verkoop. Zorg dus dat je niks mist!

Wat is de visie van dit project? Architect aan het woord
Meer weten? Naar de woningen