Prijsindicatie woningtypes bekend

14 mei '21

Als je geïnteresseerd bent in een woning, dan wil je ook weten of deze woning binnen je budget valt. De definitieve prijzen zijn nog niet vastgesteld, maar de eerste prijsindicaties voor de woningen van Baandervesting in Edam zijn nu bekend. Zo kan jij een goede inschatting maken. Past jouw droomwoning in je budget?

image alt

Prijzen in Baandervesting

De indicatieve prijzen per woningtype van Baandervesting in Edam zijn bekend. We geven je graag meer inzicht in de verschillende woningtypes en de bijbehorende circa prijzen. De indicatieve prijzen per woningtype kun je vinden bij het woningaanbod. Zo kun je direct zien of de woning bij jou en je budget past. Ondertussen werken we verder aan de uitwerking van de prijzen per woning. Zodra hier meer informatie over bekend is, delen wij dat met je. Belangstellenden ontvangen hier binnenkort automatisch bericht over. Heb je de mail over de conceptprijzen ontvangen? Dan ben je geabonneerd op de nieuwsbrief. Nog geen mail ontvangen? Laat dan je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype.

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn straks vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende kostenposten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de prijzen

Wat kan ik lenen?

Nu je de indicatieve prijzen weet, kan het rekenen beginnen. Past de woning binnen jouw budget? Als je nog niet weet wat je kan lenen, is het goed om eerst inzicht te krijgen in jouw budget. In samenwerking met de Rabobank hebben wij de 'Wat kan ik lenen?'-tool. Via deze tool kan je gemakkelijk een globale berekening laten maken om in te zien wat je kan lenen. Daarnaast vind je op deze pagina meer informatie over de financiering van jouw droomwoning.

Naar de financieringspagina
Vragen? Bel, chat of mail ons
De prijzen bekijken? Naar de woningen