Opleverprognose Baandervesting bijgesteld

31 januari '23

In april 2022 is de bouw van de woningen en appartementen van Baandervesting gestart. Een nieuwbouwproject als deze heeft doorgaans een bouwtijd van zo’n 2 jaar. Echter zijn er vele factoren waarvan de oplevering afhankelijk is. Denk hierbij aan de weersomstandigheden, mankracht en de levering van materialen. De opleverprognose van Baandervesting is recent bijgesteld. In deze update delen we de details.

De actuele verwachting

Naar verwachting zou eind 2e kwartaal 2023 de oplevering van de eerste appartementen starten. Helaas moet deze initiële prognose worden bijgesteld. De voornaamste reden hiervoor is een vertraging in de levering van materialen. De actuele verwachting is dat de eerste appartementen opgeleverd zullen worden aan het einde van het 3e kwartaal. Vervolgens zullen, tevens naar verwachting, ongeveer 5 woningen en/of appartementen per week conform de bouwrouting opgeleverd worden.

Goed nieuws; de bouw ligt verre van stil!

Het goede nieuws is dat de bouw van Baandervesting natuurlijk niet stil ligt! Met de beschikbare materialen worden mooie vorderingen gemaakt. Onderstaand zijn de foto’s van de huidige stand van de bouw te bewonderen.

We houden je op de hoogte

Natuurlijk houden we je op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen van Baandervesting. Wanneer de opleverprognose verandert én wanneer deze hetzelfde blijft informeren wij je. Ook blijven we waar mogelijk foto’s van de voortgang delen.

 

  Meer nieuws lezen
  Planning Baandervesting