Onherroepelijk bestemmingsplan

30 november '20

Het bestemminsplan Baandervesting is onherroepelijk! Op 11 november heeft de Raad van State haar uitspraak bekend gemaakt: het beroep is ongegrond verklaard. Dat betekent dat het bestemmingsplan nu formeel in werking is getreden en dat we weer een stap hebben gezet richting de realisatie van de 81 woningen binnen plan Baandervesting.

Archeologie en vervolg

Op dit moment zijn de voorbereidende werkzaamheden al volop in gang. Er worden ondergrondse funderingsresten van de oude fabriekspanden verwijderd én er is nog een archeologisch proefsleuvenonderzoek uitgevoerd.

Nu het bestemmingsplan onherroepelijk is wordt de laatste slag in het ontwerp gemaakt en de omgevingsvergunning in december 2020 ingediend. De verkoop van het project zal naar verwachting in maart of april 2021 gaan plaatsvinden. Vanaf begin 2021 zullen steeds meer beelden van het plan via deze website worden gedeeld.

Ben je al lid van onze nieuwsbrief?

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject of heb je interesse in een woning in Baandervesting? Laat dan onderaan de homepage jouw e-mailadres achter. Zo kunnen wij je op de hoogte houden via onze digitale nieuwsbrief.

Ja, ik wil op de hoogte blijven
  Terug naar de Homepage
  Lees meer nieuws