Bouw Baandervesting gaat van start!

2 november '21

Alle opschortende voorwaarden, zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst, zijn vervuld. Dat betekent dat de bouw van de 81 nieuwbouwwoningen in Baandervesting officieel doorgaat! In dit bericht lees je meer over de vervolgstappen.

Naar de notaris

Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij Abma Schreurs Notarissen. (Heb je als koper geen mail gehad? Controleer dan je spam box.) Als je een (gedeeltelijke) hypotheek nodig hebt, stuur dan (via je bank of adviseur) zo snel mogelijk je hypotheekstukken naar de notaris. Als je uit eigen middelen betaalt, verzoeken wij je direct contact op te nemen met de notaris om dit kenbaar te maken. Zodra de notaris de benodigde documenten heeft ontvangen, word je uitgenodigd om de akte van levering en de eventuele hypotheekakte te komen ondertekenen.

Voorbereidingen starten binnenkort

Aannemer HSB Bouw start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 81 woningen in het centrum van Edam. De verwachting is dat de aannemer in maart 2022 daadwerkelijk start met de bouw. Tijdens de bouw zijn de kopersbegeleiders van de aannemer contactpersoon voor de kopers. Deze zorgen voor de berichtgeving over de voortgang van de bouw.

V.O.F. Baandervesting, bestaande uit BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en KondorWessels Projecten, wenst alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw!

Ook hier wonen? Bekijk de beschikbaarheid
Vragen? Neem contact op