Bouwupdate juni 2023

22 juni '23

Wat is er een hoop gebeurd op de bouwplaats van Baandervesting. We zijn alweer een tijdje verder sinds de laatste bouwupdate en de aannemer heeft sindsdien ontzettend hard gewerkt en met resultaat! We naderen de oplevering van de woningen en appartementen in Baandervesting en dat is goed te zien. Nieuwsgierig? Kijk en lees mee!

Grondgebonden woningen blok 1, 2 en 3

Blok 1 en 2

(bouwnummer 1 t/m 18)
In blok 1 en 2 zijn ze bezig met de afbouwwerkzaamheden in de woning en is de schilder begonnen met het buitenschilderwerk. De dekvloeren zijn aangebracht en de binnenwanden zijn bij de meeste woningen geplaatst. De tegelzetter is in blok 1 al gestart met het betegelen van de toiletten en badkamers.

Blok 3

(bouwnummer 19 en 20)
Bij blok 3 zijn de steigers weg en is er gestart met het aanbrengen van de dekvloeren. Deze zijn nu aan het drogen. Als de dekvloer droog is kunnen de binnenwanden geplaatst worden.

Nieuwbouw Baandervestiging

Grondgebonden woningen blok 4 t/m 8

Blok 4 en 5

(bouwnummer 21 t/m 26)
Bij deze woningen zijn de steigers weg. De vloerverwarmingsleidingen zijn aangelegd en de dekvloeren worden binnenkort gestort.

Blok 6

(bouwnummer 27 t/m 34)
Dit blok staat nog in de steigers. De dakpannen zijn gelegd dus de steigers worden binnenkort weggehaald.

Blok 7 en 8

(bouwnummer 35 t/m 43)
Bij deze woningen moeten de dakpannen nog gelegd worden.

Appartementen blok A en B

Appartementen blok A

(bouwnummer 59 t/m 81)
De steigers zijn inmiddels weg en de afbouw van de appartementen is gestart. Het tegelwerk is grotendeels aangebracht en er is een start gemaakt met het afmonteren van het elektrawerk.

Appartementen blok B

(bouwnummer 44 t/m 58)
Ook hier zijn de steigers verwijderd en is er gestart met de afbouw.

Nieuwbouw Baandervestiging

Prognose oplevering

De huidige bestrating van het binnenterrein wordt eerst verwijderd en daarna start de aannemer met de definitieve bestrating. De huidige prognose is om vanaf half oktober te starten met het opleveren van de eerste appartementen. De definitieve bestrating moet dan al wel gereed zijn. Er worden meerdere woningen/appartementen per week opgeleverd vooralsnog volgens de volgende bouwrouting: appartementen blok A, de grondgebonden woningen aan ’t Marken, de appartementen in blok B en als laatste de grondgebonden woningen aan de Baandervesting.

  Meer nieuws lezen
  Vragen? Neem contact op