Even voorstellen: de kopersbegeleiders

27 juli '21

De aannemer van Baandervesting, HSB Bouw, is op dit moment met bouwvak. Op 16 augustus pakt de aannemer de werkzaamheden weer op. De kopers van Baandervesting worden door de kopersbegeleider van HSB begeleid tijdens de realisatie van deze nieuwe wijk in het centrum Edam. Na de bouwvak nodigen de kopersbegeleiders de kopers uit voor een persoonlijk gesprek. In dit artikel stellen Karin en Cindy zich alvast aan je voor.  

Jouw begeleiding

Wij zijn Karin Moesbergen en Cindy Tol, kopersbegeleiders bij HSB en aan ons is het begeleiden van het mooie project Baandervesting toebedeeld. Wij hebben de woningen en appartementen onderling verdeeld. Na het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomsten zal je door een van ons uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek om het door jou gewenste meer- en minderwerk te bespreken en om eventuele vragen te beantwoorden.

Karin Moesbergen

Kopersbegeleider

Cindy Tol

Kopersbegeleider

Aanspreekpunt

Het is vervolgens aan ons om jouw wensen goed uit te werken en om alle betrokkenen van de juiste informatie te voorzien. Wij blijven tot aan de oplevering aanspreekpunt, schroom dus niet om met vragen of opmerkingen contact met ons op te nemen. Hopelijk gauw tot ziens en veel succes met het maken van je keuzes.

Zoek jij nog een woning? Naar de woningen
Meer artikelen lezen? Naar het nieuws