Verkoopdatum Baandervesting bekend!

3 juni '21

De 81 nieuwbouwwoningen van Baandervesting in het historische centrum van Edam gaan in verkoop! De verkoopdatum is bekend en tijdens de Pick-up & Ride krijgen belangstellenden de mogelijkheid om de brochure af te halen en hun vragen aan het verkoopteam te stellen. 

10 juni 2021

Online inschrijfperiode

Op 10 juni 2021 om 10.00 uur 's ochtends is de online inschrijving voor de woningen in Baandervesting geopend. Via jouw Mijn Eigen Huis kan je dan je voorkeuren doorgeven.

Pick-up & Ride

Op donderdag 10 juni 2021 start de online inschrijving voor de 81 woningen in Baandervesting. Op vrijdag 11 juni is er op de Singelweg in Edam een Pick-up & Ride. Tussen 16.00 en 18.00 uur kan jij daar je brochure afhalen en je vragen stellen aan het verkoopteam. Uiteraard binnen de op dat moment geldende corona-maatregelen. Vanaf 10 juni is ook alle verkoopdocumentatie beschikbaar in jouw Mijn Eigen Huis account.

image alt

Prijzen per woning online

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning en heb je je oog laten vallen op deze knusse, nieuwe wijk die qua architectuur naadloos aansluit op het historische centrum van Edam? Dan ben jij vast benieuwd of jouw droomwoning ook binnen je budget valt. De definitieve prijzen per woning staat nu op de pagina woningen. Voeg jouw favoriete woning(en) alvast toe aan je wensenlijst door op het hartje te klikken. Zo kan je vanaf 10 juni gemakkelijk je voorkeuren doorgeven via jouw Mijn Eigen Huis account. 

De definitieve prijzen bekijken?

Naar de woningen

Inschrijfprocedure

Vanaf 10 juni 10.00 uur is de online inschrijving voor Baandervesting geopend. Je kan vanaf dat moment je voorkeuren doorgeven om in aanmerking te komen voor een van de woningen. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Op woensdag 16 juni sluit de inschrijving om 17.00 uur. Het maakt niet uit of je je aanmeldt in het eerste of het laatste uur van de inschrijfperiode. Na de inschrijving wordt er geloot door de notaris.

Mijn Eigen Huis

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen in Baandervesting heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, de verkoopdocumenten bekijken en pas je je gegevens aan. Als je een optie op een woning krijgt, zie je in jouw account de status staan. Ook geef je zelf aan hoe je jouw aankoop wilt doen: via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide.

Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een account? Naar Mijn Eigen Huis